ΣΤΟΧΟΣ

H Boomboo στηρίχθηκε σε μια πολύ απλή ιδέα: τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να μαθαίνουν μέσα από ανεξάντλητη δημιουργική απασχόληση. Τα ποιοτικά και διακεκριμένα προϊόντα μας ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς, χαρίζουν όμορφες στιγμές και καλλιεργούν την περιβαλλοντική συνείδηση. Μάλιστα, πέρα από τον παιδαγωγικό τους χαρακτήρα, ακολουθούν τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές προδιαγραφές ώστε να ταιριάξουν υπέροχα στο σπίτι σας. Oι επωνυμίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε έχουν τις ίδιες αξίες με εμάς όσον αφορά τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της κοινωνικής μάθησης στα παιδιά.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ BOOMBOO

Σωστή ανάπτυξη

Σωστή ανάπτυξη

Προσεγμένα είδη που βοηθούν την ψυχοσωματική ανάπτυξη και ενδυναμώνουν την αυτοπεποίθηση, την ανεξαρτησία και τις ηγετικές ικανότητες.

Βιωσιμότητα

Βιωσιμότητα

Προϊόντα χωρίς χημικά και φιλικά προς το περιβάλλον ώστε να μην επιβαρύνουν τη φύση και τη βιοποικιλότητα.

Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Διαχρονικός σχεδιασμός με ουδέτερη χρωματική παλέτα και λιτές διακοσμητικές πινελιές.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ως γονείς κι εμείς οι ίδιοι, θέλουμε μόνο ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας. Θέλουμε να βρούμε τη χρυσή τομή μεταξύ αναπτυξιακών ερεθισμάτων, κοινωνικής-περιβαλλοντικής συνείδησης και συνολικότερης ευημερίας, ενισχύοντας παράλληλα το αίσθημα ηρεμίας, ασφάλειας και αγάπης των παιδιών. Η Boomboo δημιουργήθηκε αντλώντας υλικό από την προσωπική μας εμπειρία και μελέτη, ως ένα μέσο να μεταδώσουμε τη γνώση που αποκομίσαμε σε άλλους γονείς σαν εμάς. Η μεγάλη αγκαλιά που χωρά την αγάπη, την εκπαίδευση και την ψυχολογία μαζί με την οικολογική στάση και τις κοινωνικές ευαισθησίες έχει όνομα: Boomboo.